Laipni lūdzam ADAX mājaslapā
ADAX International: LV
Jaunākās paaudzes konvektori - GLAMOX heating H30 L, tiem, kas augstu vērtē komfortu un stilu, savienojumā ar jaunākajām tehnoloģijām. Konvektoriem GLAMOX heating H30 L ir stilīgs un mūsdienīgs dizains, kas harmoniski iekļaujas interjerā. Radiatoru priekšējo paneļu krāsu gamma ļauj pielāgot to dažādiem telpu dizaina risinājumiem. Iebūvēts, programmējams ciparu termostats, atkarībā no jūsu uzstādījumiem uztur vienmērīgu, komfortablu temperatūru telpā, kad tas vajadzīgs un pazemina to naktī vai dienas laikā, kad jūs guļat vai neesat mājās. Citiem vārdiem sakot, no vienas puses - tas ir siltums un komforts, kad Jūs atrodaties telpā, un no otras puses - elektroenerģijas taupīšana, pazeminot temperatūru, kad jūs neesat telpā. Jūs varat uzstādīt temperatūras pazemināšanas režīmu jebkuram laikam, varat noteikt tā darbības ilgumu un temperatūru. Sistēma ir spējīga darboties bez Jūsu kontroles, sākot no ieslēgšanās, piemēram, rudenī, līdz izslēgšanās momentam pavasarī. 

GLAMOX heating H30 L ir piemērojams jebkuram interjeram un garantē siltumu un mājīgumu, ar ko kompānijas GLAMOX produkcija ir zināma jau sen. Šķidro kristālu monitors ļauj viegli pārbaudīt temperatūru, tajā pašā laikā papildinot konvektora izskatu. Automātiska dienas un nakts temperatūras pazemināšanās standarta komplektācijā ļauj ietaupīt līdz 25% elektroenerģijas gadā.

GLAMOX heating H30 L konvektori: augstums 200 mm, pieejami ar jaudu no 600 līdz 1200 W, standarta krāsas: balta, sarkana, melna, sudrabaina

Konvektori paredzēti uzstādīšanai pie sienas, stiprinājumi ietilpst komplektā. Nesadedzina skābekli un putekļus. Aprīkoti ar elektrības vadu un kontaktdakšu elektropieslēgumam caur rozeti. Ir iespēja pasūtīt 400 V konvektorus ar montāžas kārbu stacionāram pieslēgumam.

Garantija 5 gadi.
 

priekšrocības

  • Ekonomiska, efektīva apsilde
  • Ar programmējamu termostatu
  • Mūsdienīgs dizains
  • Viegli uzstādāms
  • Nesadedzina skābekli un putekļus
  • Aizsardzība pret pārkaršanu
  • Kluss siltums
Radās jautājumi?

ELEKTRSKIE
KONVEKTORI

Dzīvojamo, komerciālo un citu telpu apsildei.